Up biedt gezelschap in deze eenzame tijden

Alle mensen hebben behoefte aan een goed gesprek en een luisterend oor. Zeker nu, nu veel ouderen totaal geïsoleerd moeten leven zonder persoonlijk contact met familie en vrienden. Up Nederland organiseert groepsgesprekken met leeftijdsgenoten die graag over bepaalde onderwerpen willen praten en hun hart willen luchten. Soms is het makkelijker om met wildvreemde personen te spreken dan met familieleden. Bovendien houdt Up Nederland er rekening mee dat personen in het groepsgesprek in hetzelfde schuitje zitten en graag over een bepaalde onderwerp willen praten. Het hoeft niet alleen over serieuze onderwerpen te gaan, zoals het verlies van een dierbare, maar een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie kan ook.

Klik hier voor meer info