Kerken en maatschappelijke organisaties: je bent niet alleen!

De gevolgen van het coronavirus zijn immens. Steeds meer mensen raken geïsoleerd en de eenzaamheid neemt helaas toe. Gelukkig schieten hulpinitiatieven als paddenstoelen uit de grond. Zo ook bij lokale kerken en (christelijk) maatschappelijke organisaties. Veel mensen hebben deze hulp heel hard nodig. De site ‘Niet Alleen’ verbindt talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Van praktische hulp tot een luisterend oor.
Ben je niet in de gelegenheid om fysiek te helpen, dan is een financiële bijdrage ook welkom. Jouw gift is belangrijk om deze initiatieven een steun in de rug te geven.

Klik hier voor meer info