Online platform voor vrijwilligerswerk en burenhulp in Meppel

Nu het coronavirus rondwaart hebben bepaalde kwetsbare groepen het extra zwaar. Velen leiden een geïsoleerd leven en zijn bang om naar buiten te gaan. Deze mensen zijn zeer afhankelijk van hulp uit de omgeving. Meppelvoorelkaar is een online platform voor burenhulp en vrijwilligerswerk. Op de site kun je hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt, eenmalig, of iedere week. In één oogopslag kan je zien wie hulp vraagt en wie hulp aanbiedt. Je kan precies aangeven waar je behoefte aan hebt, zoals klusjes in de tuin, de boodschappen of alleen een gezellig praatje aan de telefoon. Het is eenvoudig en bovendien gratis. De hulp is tevens voor de mensen die in de zorg werken zodat hun belangrijke werk door kan gaan.

Klik hier voor meer info